Известување од ЈП „Билјанини Извори“

ЈП „Билјанини Извори“ ги известува сите граѓани на Охрид дека од ден 1 јуни ( понеделник ) ќе започне да ја имплементира Одлуката за изменување и дополнување на Одлуката за утврдување на цени за користење на спортските објекти и паркинг простори, со број 08-6405/4, така што цените за користење на јавниот паркинг простор во летниот период ( месеци јуни, јули и август ) ќе бидат корегирани согласно Одлуката на Советот на град Охрид.