Оштетено возило во Грција

На 14-ти јуни на влез во Р.М. на ГП Меџитлија Б.М.(35) од Охрид пријавил дека на 13-ти јуни во Метаморфози, Р.Грција му била оштетена предната хауба и задната лева гума на ПМВ „Мерцедес” со охридски регистарски ознаки. Од страна на оштетениот случајот бил пријавен во грчката полиција, за што на лицето не му бил издаден записник. Инаку, ова е второ оштетување на возило на македонски државјанин во Р.Грција годинава.