Утре прекин на сообраќајот на патот Охрид-Кичево

Од АМСМ информираат дека утре (сабота) на патниот правец А2 Кичево – Охрид (планински превој Пресека – с.Врбјани) поради работи на пат (минирање) помеѓу 12.30 – 14.30 часот сообраќајот ќе биде во прекин околу 15 минути.