Света литургија за празникот Собор на Пресвета Богородица

Утре, на празникот Собор на Пресвета Богородица – Втор ден Божик ќе се служи света архиерејска златоустова литургија во црквата „Света Богородица“ – Челница, со почеток во 8:45 часот.

Света литургија ќе има во сите парохиски цркви во Охрид, со почеток во 8:30 часот.