Давид Бабунски потпиша за Црвена Звезда

Давид Бабунски и официјално стана член на Црвена Звезда. Тој во Звезда дојде како слободен играч и потпиша две и пол годишен договор.

Претходно 21-годишниот Бабунски играше за младинските категории на Барселона.

WebOhrid