Прекин во водоснабдувањето на „Андон Дуков“, „Гоце Делчев“ и во стариот дел на градот

Од МЈП „Проаква“ РЕ „Вододод“ Охрид, информираат дека денес поради интервенција на водоводна линија односно поради реконструкција на водоводната линија на улица „Андон Дуков“ во нас. Кошишта, ќе има прекин во водоснабдувањето на улиците „Гоце Делчев” во период од 08.30ч до 13.00ч. како и во стариот дел на градот во период од 09.00ч до 13.00ч.