Утре прекин во сообраќајот на патот Охрид – Кичево

Утре,  поради изведување работи на пат (минирање) на патниот правец А2 Кичево – Охрид на делот помеѓу Пресека – с.Врбјани, сообраќајот ќе биде во прекин 15 – 20 минути помеѓу 13:00 – 15:00 часот.