Во недела репризно „Мачка со Шапка” во Центарот за култура

Во НУ Центар за култура „Григор Прличев”-Охрид, детското драмско студио, во недела (3-ти април) репризно ќе ја изведе претставата „Мачка со Шапка“.

Почетокот на детската претстава е во 12:00 часот, а влезот ќе чини 100 денари.