Прекин на сообраќајот на патот Охрид – Кичево

Поради изведување работи на пат со минирање, на патниот правец А2 Охрид-Кичево кај Пресека денес ќе има прекин на сообраќајот.

Сообраќајот ќе биде во прекин во времетраење од 15 до 20 минути во периодот од 13:00 до 15:00 часот.