Денес прекин на сообраќајот кај с.Врбјани

Од АМСМ информираат дека денес на магистралниот пат А-2 Кичево–Охрид кај с.Врбјани поради изведување работи на пат (минирање) сообраќајот ќе биде во прекин 10–15 минути помеѓу 14.00-16.00 часот.