Секојдневно никнуваат нови диви депонии во Рамне

Несовесните граѓани продолжуваат да депонираат отпад на патот кон селото Рамне.

Како што може да се види од фотографиите, и овој пат отпадот е најразличен.

This slideshow requires JavaScript.