Прекин на сообраќајот на патот Охрид – Кичево

На патниот правец Кичево – Охрид на делот Пресека-Врбјани, поради изведување градежни работи на пат (минирање), денес сообраќајот ќе биде во прекин од 11-12 часот и од 13-15 часот.