Партерно се уредува „Светијонската куќа“ во Велгошти

Деновиве ЈП „Градски гробишта“ започна со работни активности за партерно уредување на „Светијонската куќа“ во Велгошти.

Површината што се уредува изнесува околу 220 м2, а активностите се очекува да завршат до крајот на неделава.