Утре ќе се одржи промотивната манифестација „Играјте фудбал со Локалната“

На спортското игралиште кај Основното училиште „Св. Климент Охридски“, утре (вторник,03.10.2017 година ), со почеток во 16 часот и 30 минути, ќе се одржи промотивната манифестација „Играјте фудбал со Локалната“.

На настанот, преку кој се промовира спортот и здравите животни навики, можат да учествуваат сите заинтересирани граѓани на Охрид.