Во Скопје се одржува Основна обука за воздухопловна медицина

Од денес до 21 мај, за прв пат, во Скопје се одржува Основна обука за воздухопловна медицина, во организација на

повеќе...

Авиодезинсекција за уништување на комарците на подрачјето на општините Охрид, Струга и Дебрца

Се известуваат граѓаните кои одгледуваат пчели на подрачјето на општина Охрид и Дебрца дека четврток во координација со Министерството за

повеќе...

Авиодезинсекција за уништување на комарци на подрачјето на општина Охрид, Дебрца и Струга

Се известуваат граѓаните кои одгледуваат пчели на подрачјето на општина Охрид, Дебрца и Струга дека на ден 22.07.2015 год. (среда)

повеќе...

Извршено второ авионско запрашување против комарци

Министерството за Транспорт и врски во соработка со Министерството за Здравство рано утрово изврши авионско запрашување против комарци. Запрашувањето започна

повеќе...