Македонски стрип автори учествуваа на 19та Балканска смотра на млади стрип автори во Лесковац

Во текот на минатиот викенд од 30.06-02.07 во Лесковац, Р. Србија, се одржа деветнаесеттата по ред „Балканска смотра на млади

повеќе...