Европскиот шампион Игор Стефановски – Иџе одржа едукативен час за безбедност во сообраќајот

Под мотото „Шапионот обединува – насмевка, живот, едукација“, денес, во СРЦ „Билјанини Извори“ за најмладите се одржа едукативен час за

повеќе...