Градоначалникот Бакрачески на увид на градежните активности на ул. „Сирма Војвода“

Градоначалникот Никола Бакрачески денеска беше на увид на улица „Сирма Војвода“ каде во тек се подготвителни активности за асфалтирање на

повеќе...

Премиерот Груевски утре во работна посета во Охрид

Утре во посета во Охрид ќе биде премиерот на Република Македонија, Никола Груевски. Тој заедно со градоначалникот Никола Бакрачески ќе присуствуваат на

повеќе...

Градоначалникот Бакрачески со честитка по повод 7-ми Ноември, Денот на ослободувањето на Охрид

По повод одбележувањето на 7 Ноември- Денот на ослободувањето на Охрид од фашистичкиот окупатор, градоначалникот Никола Бакрачески до граѓаните упати

повеќе...