Упис за тренерски курсеви за добивање на УЕФА Б, УЕФА А и Национална Ц лиценца

Центарот за Едукација на Фудбалската Федерација на Македонија објавува упис за добивање на тренерски дипломи и лиценци, и тоа за

повеќе...

Доделени дипломи за завршена обука за напреден спортски менаџмент (Втора генерација)

Претседателот на Македонскиот олимписки комитет, д-р Васил Тупурковски ги додели дипломите за завршена Обука за напреден спортски менаџмент на 8

повеќе...

Во петок свечено ќе им бидат доделени дипломите на матурантите од охридската гимназија

Во петок  во училишниот двор при ОСУ „Св. Климент Охридски“ – Охрид свечено ќе им бидат доделени дипломите на матурантите  од генерацијата

повеќе...

Доделени дипломите на ученици кои успешно ја завршија тригодишната Бреинобреин програма

Вчера, во просториите на Црвен крст Охрид, на мала свечаност во присуство на родителите, на втората генерација на ученици кои

повеќе...

Груевски: Бесплатни магистерски и докторски студии за социјално ранливите граѓани

Се разгледува можноста социјално-ранливите категории граѓани кои ќе се запишат на магистерски и докторски студииње на еден од факултетите и

повеќе...