Уште еден месец за замена на дозволите за поседување и носење на оружје

Преостанува уште еден месец за замена на дозволите за поседување и носење на оружје. Рокот истекува на 12 април, a дотогаш

повеќе...

Годишно лиценцирање на тренерите од Прва и Втора МФЛ за сезона 2015/16

Тренерската организација и Центарот за едукација на ФФМ, информира дека редовното годишно лиценцирање на тренерите во Стручниот Штаб на сенироската

повеќе...

Дозволи за движење во НП Галичица ќе можат да се подигнат секој работен ден од 9 до 13 часот

Јавната Установа Национанален парк Галичица им соопштува на сите жители на Охрид како и на посетителите поради следниот викенд кој

повеќе...