Денот на жената одбележан во Здружението на лица со телесен инвалидитет „Мобилност“

Меѓународниот ден на правата на жената се славеше и во Здружението налица со телесен инвалидитет „ Мобилност “. Заменик градоначалникотАнгел

повеќе...

Одбележување на Меѓународниот ден на жената 8 март во Музејот на македонската борба

Во Музејот на македонската борба, со специјална програма под наслов Жената борец за слобода и македонска државност, денеска се одбележува

повеќе...