Нарконон Балкан – Центар за рехабилитација од зависности

Нарконон Балкан претставува Центар за рехабилитација од зависности (дроги, алкохол), кој се наоѓа во с.Конопиште – Кавадарци, а успешно работи

повеќе...

Ставрески: Кавадарци една од општините со најмала невработеност

Кавадарци е една од општините во која имаме најмала невработеност, оцени денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески по

повеќе...