АВ Охрид со победа ја започна новата сезона

Екипата на АВ Охрид со победа ја започна новата натпреварувачка сезона 2017/2018. Во првото коло од Првата македонска кошаркарска лига,

повеќе...

Одредени натпреварите за новата сезона од Првата кошаркарска лига (мажи)

Денес во просториите на Македонската кошаркарска федерација се одржа ждребот за паровите во првото коло за претстојната натпреварувачка сезона (2017/2018)

повеќе...