Државниот секретар Шехаби присуствуваше на Меѓународниот фестивал на културата и уметноста во Бурса

Државниот секретар во Министерството за култура на Република Македонија, Бехиџудин Шехаби, по покана на градоначалникот на Бурса, Реџеп Алтепе, присуствуваше

повеќе...