„Мост“: Резултатот е претесен, не можеме да го предвидиме бројот на мандатите

Поради маргината на грешка што програмата ПВТ (паралелно пребројување на гласовите) ја продуцира, од граѓанската асоцијација „Мост“ соопштија дека не

повеќе...

Во тек е санација на мостовите оштетени од поплавите во државата

Во тек е санација на мостовите оштетени од поплавите, моментално се реконструираат шест мостови во државата. Министерот за транспорт и

повеќе...

Опозициските советници бараат вонредна седница на Советот за уредување на просторот кај „Мостот на желбите“

Позади црквата „Св. Софија“ пред мостот на желбите, денес советниците од опозицијата одржаа прес-конференција, на која што побараа да се

повеќе...