Намален бројот на сообраќајни незгоди во Охрид

Воспоставување стабилен режим во сообраќајот за време на летната туристичка сезона, беше една од главните мерки и заложби на полициската

повеќе...

Предавања во средните училишта „Однесувањето на средношколците при сообраќајни несреќи

Во рамки на заедничката соработка на Локалната самоуправа и Територијалната противпожарна единица , деновиве се одржаа предавања во средните училишта

повеќе...