Започна Новогодишната забава на градскиот плоштад во Охрид

Започна Новогодишната забава на градскиот плоштад Св.Климент Охридски. Предновогодишниот хепенинг започнa попладнево со настап на ди-џеј Аце. Вечерва од 22:00 до

повеќе...

СВР Охрид им делеше новогодишни лампиони на возачите

Во пресрет на новата 2017 година, СВР Охрид, ја реализира традиционалната активност – новогодишен подарок за туристите. На булеварот „Македонски

повеќе...

ОО на СДСМ Дебрца со Новогодишна честитка до граѓаните

ОО на СДСМ Дебрца испрати Новогодишна честитка до граѓаните: „Почитувани граѓани на Дебрца, драги пријатели, Секој граѓанин заслужува подостоинствен живот,

повеќе...

Новогодишно обраќање на градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески

Градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески во Новогодишното видео обраќање упати искрени честитки до граѓаните на Општина Охрид со желби за

повеќе...

Новогодишно обраќање на Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов

Новогодишно обраќање на Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов „Почитувани граѓани на Република Македонија, Годинава што одминува сакаме што

повеќе...