Основците од „Живко Чинго“ се вклучија во Неделата на солидарноста

ОУ „Живко Чинго“, Велгошти се вклучи во одбележувањето на Неделата на солидарноста од 18-24 април, под мотото „Вашиот прилог – Значајна

повеќе...

Запленети облека, обувки, алкохол и фалсификати

Во текот на минатата недела, царинските службеници открија повеќе обиди за криумчарење, при што привремено се задржани крзнени и текстилни

повеќе...

Запленети девизи, Swarovski накит, облека и обувки, техничка стока и цигари

Во текот на минатата недела, царинските службеници открија повеќе обиди за криумчарење, при што привремено се задржани девизи, Swarovski накит,

повеќе...

Поставен контејнер за донирање облека пред седиштето на Црвен крст Охрид

Црвен крст Охрид заедно со охридската експозитура на Алфа Банка АД Скопје денес успешно го реализира „Алфа Банка Групација Волонтерски

повеќе...

Во сабота пред седиштето на Црвен крст ќе биде поставен контејнер за донирање облека

Во рамките на своето хуманитарно делување Црвен крст на Македонија – Црвен крст Охрид особено внимание посветува на воспоставување и

повеќе...