На охридскиот аеродром: ТАВ го пречека првиот чартер-лет од Полска

Првиот чартер-лет со 220 полски туристи од Катовице пристигна утрово на аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид одбележувајќи го почетокот

повеќе...

Екипирани службите на ЈП „Охридски Комуналец“ за зимско одржување на патиштата

Екипите на „Јавна хигиена“ при ЈП „Охридски Комуналец“ беа ангажирани со одржување на јавната чистота во У.З.14 „Радојца Новичиќ“. „Опфатени

повеќе...