СВР: Пешаците недоволно ја почитуваат хоризонталната и вертикална сигнализација и не го користат пешачкиот премин

Пешаците учесници во сообраќајот сеуште недоволно ја почитуваат хоризонталната и вертикална сигнализација и не го користат пешачкиот премин за префрлање

повеќе...

Активности на МЈП – Проаква во рамки на проектот пешачка патека Студенчишта

МЈП „Проаква“ РЕ „Водовод“ – Охрид во рамките на проектот пешачка патека Студенчишта финансиран од Општина Охрид, започна со изведба на

повеќе...