Дечињата од градинката „Лихнида“ во посета на езерската полиција

Педесетина деца од детската градинка „Лихнида“ денеска ја посетија полициската станица за граничен надзор – Охридско езеро. Со активностите на

повеќе...

Јавен оглас за прием на 600 извршители на работно место „Полицаец“

Министерството за внатрешни работи, согласно Законот за внатрешни работи и Законот за полиција распишува јавен оглас за вработување на 652

повеќе...

Ќе се одржи завршна презентација „За мојата безбедност се грижиме јас и мојот пријател полицаец“

Дечињата од градинката „Јасна Ристеска“, во соработка со СВР Охрид и Локалната Самоуправа реализираат проект „За мојата безбедност се грижиме јас

повеќе...