Организиран превоз за граѓаните кои сакаат да бидат дел од „Охридска софра“

Во сабота (03.09.2016) во селото Скребатно, во организација на Секторот ТЛЕР при општина Охрид, традиционално ќе се одржи „Охридска софра“

повеќе...

Панорамскиот двокатен автобус пуштен во сообраќај за оваа година

Со вчерашното возење на релација Охрид (ОСУ „Св.Климент Охридски“) – Струга (ОСУ „Ибрахим Темо“) официјално ЈП „Билјанини Извори“ во сообраќај

повеќе...