Вработени во охридските јавни претпријатија на помош за настраданите во Скопје

Она што градоначалникот Никола Бакрачески го вети пред јавноста во однос на финансиска, кадровска и техничка поддршка за надминување на

повеќе...

Се поставува атмосферска канализација на пешачката патека до Горица

Јавното претпријатие „Нискоградба“, продолжува со изведување градежни активности од третата фаза на пешачката патека од Студенчишта до Горица. Се поставуваат

повеќе...

ЈПК „Дебрца“: Водата да се користи само за неопходни потреби

Јавно претпријатие за комунална дејност „Дебрца” поради зголемената потрошувачка на вода апелира до корисниците да не се злоупотребува водата освен

повеќе...

Бизнис средба меѓу македонски микро и мали претпријатија

Денеска, Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од Владата на Швајцарија, имплементиран од Центарот за развој на

повеќе...