Иванов: Ние на Балканот го чувствуваме отсуството на ЕУ и на НАТО, што може да ја загрози стабилноста на Балканот

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денес во Струга приреди прием за претставниците на дипломатскиот кор, воените аташеа, претставници

повеќе...