Жител од Лескоец заработи кривична поради фалсификување пари

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „ фалсификување пари“, полициската станица од Струга поднесе кривична пријава против

повеќе...

Кривична пријава за стружанец поради „загрозување на сигурноста“ и „тешка телесна повреда“

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела ,,загрозување на сигурноста“ и „тешка телесна повреда“, полициската станица од Струга

повеќе...

Кривични пријави за претпријатие, управител и адвокат поради бесправно градење

СВР Охрид поднесе кривична пријава, трговското друштво за градежништво трговија и производство „Колоња“ ДООЕЛ од с. Радолишта, струшко, Ш.Р.(50) Управител

повеќе...