Викендов 15-та Меѓународна регата во кајак и кану на мирни води „Охрид 2015“

Во организација на кајак кану „Стрмец“ од Охрид по повод 8-ми Септември – Ден на независноста на Македонија на 5-ти

повеќе...

Стартуваше традиционалната 46 -та по ред Илинденска едриличарска регата во Охрид

Во организација на Едриличарскиот клуб „Бофор”, Агенцијата за млади и спорт и Едриличарската федерација на Македонија денес на Охридското Езеро

повеќе...

Традиционално ќе се одржи Илинденската едриличарска регата во Охрид

Традиционално,  и оваа година ќе се одржи Илинденската едриличарска регата – Охрид 2015. Регатата ќе се одржи на 2 август

повеќе...

Учество на ВК „ЈУГ“ Охрид на Меѓународната регата „Тракија“ во Бугарија

Веслачите на Веслачкиот клуб „ЈУГ“ Охрид во саботата (4-ти октомври) настапија на Меѓународната веслачка регата „Тракија“ во Пловдив, Република Бугарија.

повеќе...

Одржана традиционалната „Меѓународна Илинденска веслачка регата“

Вчера во водите на Охридското Езеро се одржа традиционалната „Меѓународна Илинденска веслачка регата“ во организација на Веслачки клуб „Југ“ Охрид.

повеќе...