Мерцедес удри во приколка со грозје на „Туристичка“

Денес нешто по 16:30 часот на булеварот „Туристичка“ на крстосницата кај „Мини-маркет“, патничко моторно возило Мерцедес удри во приколка со

повеќе...

Семафорите на булеварот „Св.Наум Охридски“ се тип-топ

По објавата на WebOhrid: Дали ќе издржат семафорите на булеварот „Св.Наум Охридски“!?  надлежните ја санираа информативната табла. Се очекува наскоро семафорите

повеќе...

Поставени семафорите кај Рача, се чека нивно вклучување

Иако патиштата се далеку од готови, семафорите од вечерва „висат“ на крстосницата кај Рача, на Булеварот „Св.Наум Охридски“. Како искуство од

повеќе...