МКФ со апел до сите хумани луѓе за помош на Стеван Гешоски

Македонската кошаркарска федерација упатува јавен апел до сите хумани луѓе на просторите на Република Македонија. Станува збор за поранешен кошаркар

повеќе...

„Водовод“ Охрид: Задоволни сме од програмата за електронска наплата на сметки

Од РЕ Водовод Охрид изразуваат задоволство од програмата за електронска наплата на сметките на домаќинствата преку www.evodovod-ohrid.com.mk изработена од Ентер

повеќе...

Сметката на ОУ „Григор Прличев“ ќе биде одблокирана и училиштето ќе добие електрична енергија

„Локалната самоуправа интензивно работи да го реши проблемот со доверителите кои ја имаат блокирано сметката на Основното училиште „ Григор

повеќе...