Ставено во употреба реконструираното детско игралиште кај „Студенчишта“

Градоначалникот на Охрид Никола Бакрачески и амбасадорката на Р. Германија во Р. Македонија, Кристине Д. Алтхаузер, денес официјално го ставија

повеќе...