Упис за тренерски курсеви за добивање на УЕФА Б и УЕФА А тренерска диплома

Центарот за Едукација на Фудбалската Федерација на Македонија објавува упис за добивање на тренерски дипломи и лиценци, и тоа за

повеќе...

Раул Гонзалез нов селектор на машката ракометна репрезентација на Македонија

Шпанскиот тренер Раул Гонзалез денеска беше официјално претставен пред медиумите како нов селектор на Сениорската машка репрезентација на Македонија. Тренерот

повеќе...

Упис за тренерски курсеви за добивање на УЕФА Б, УЕФА А и Национална Ц лиценца

Центарот за Едукација на Фудбалската Федерација на Македонија објавува упис за добивање на тренерски дипломи и лиценци, и тоа за

повеќе...

Упис за тренерски курсеви за добивање на УЕФА Б, УЕФА А и Национална Ц лиценца

Центарот за Едукација на Фудбалската Федерација на Македонија објавува упис за добивање на тренерски дипломи и лиценци, и тоа за

повеќе...

ФФМ организира „Форум на тренери“ на 20 и 21 февруари

Центарот за едукација на тренери и Тренерската организација при ФФМ го организираат годишниот Форум на тренери со дводневна програма на

повеќе...

ФФМ објави оглас за тренери и помошни тренери во спортската академија

Фудбалската федерација на Македонија денес објави: О Г Л А С За ангажирање на фудбалски главни и помошни тренери за

повеќе...

Лино Червар е новиот селектор на машката ракометна репрезентација

Комисијата назначена од Управниот Одбор на РФМ за избор на селектор констатираше пет пристигнати пријави за селектор на Машката сениорска

повеќе...