Подводна еко-патрола

За време на снимањето на подводни сцени од  WebOhrid Aquatic, затекнавме многу отпад. Истиот беше собран од наша страна и

повеќе...

Во сабота ќе биде отворена фото-изложба „Катедралата Света Софија: Од Охрид до Полотск“ од проф.д-р Сергеј Тарасов

Институтот за социо-културна антропологија на Македонија во соработка со Европскиот хуманистички универзитет од Вилнус, Литванија, во сабота, 17-ти јануари ќе

повеќе...