ТАВ Македонија: Пораст од 17% на бројот на патници на двата аеродроми во првите девет месеци

Во првите девет месеци од 2016 година, 17% повеќе патници се превезени преку македонските аеродроми, скопскиот Александар Велики и охридскиот

повеќе...

Српската принцеза Јелисавета Караѓорѓевиќ во посета на Охрид

Во дводневна неофицијална посета на Охрид ќе престојува принцезата Јелисавета Караѓорѓевиќ, единствената ќерка на кнезот – кралски намесник Павле Караѓорѓевиќ

повеќе...

ТАВ го пречека првиот чартер-лет на Томас Кук на охридскиот аеродром

Со традиционална церемонија за пречек, ТАВ Македонија утрово на аеродромот „Св. Апостол Павле“ – Охрид со големо задоволство го поздрави

повеќе...