Нова мобилна апликација „Органски пат“

Апликацијата „Органски пат“ е развиена од Организацијата на потрошувачите на Македонија во партнерство со Асоцијацијата за развојни иницијативи – Зенит од Скопје

повеќе...

Јавен повик за натпревар за најдобро видео во рамки на Националната кампања „Информирај се сега!“

Јавен повик за натпревар за најдобро видео во рамките на Националната кампања „Информирај се сега!“ Во рамките на Националната кампања „Информирај се

повеќе...

Аплицирање за Чивнинг стипендии за 2015/2016 година

Поттик за идните лидери во Македонија да аплицираат за престижната британска Чивнинг програма за стипендирање. Талентираните професионалци од разни области,

повеќе...