Започна асфалтирањето на патот кај месноста „Кромидишта“ во Рача

Денеска започнаа градежните активности за асфалтирање на патниот правец во населбата Рача кај месноста викана „Кромидишта“. Во рамките на овој

повеќе...

Асфалтиран крак од улицата „Александар Турунџе“

Со пригодна свеченост, денес градоначалникот Никола Бакрачески, го пушти во употреба новоасфалтираниот крак од улицата „Александар Турунџе“, кој го спојува

повеќе...