Шахтите во Пештани – нагазни мини за автомобилите

Пештани „ја испрати“ и оваа летна туристичка сезона. Но, за жал, многумина ќе понесат и непријатни спомени од нивното патешествие низ

повеќе...

Македонците среќни доколку се вратат од Грција само со налепница на нивниот автомобил

И покрај многуте случаи на оштетувања на македонските автомобили и нивните регистарски ознаки во Грција, има многу од нив кои

повеќе...

Се преврте автомобил на брегот од Охридското Езеро

Денес околу 17 часот на магистралниот пат Охрид-Св.Наум кај Долно Коњско, поточно на удолницата веднаш после хотелот „Гранит“, автомобил излета од

повеќе...

Американска автомобилска компанија ќе гради фабрика и ќе вработи 2.500 лица

Компанија од автомобилската индустрија не извести дека донеле одлука за градба на нова фабрика која ќе биде лоцирана во поголем

повеќе...