Спречен шверц на 12 килограми марихуана на граничниот премин Ќафасан

Царинските службеници од граничниот премин Ќафасан, при спроведување на редовна царинска контрола спречија обид за нелегално внесување на 12 килограми

повеќе...

Царинската управа се вклучи во акцијата „Ден на дрвото – Засади ја својата иднина“

Царинската управа на Република Македонија, како во сите досегашни акции, активно се вклучи и во осумнаесеттата по ред акција „Ден

повеќе...