ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со честитка по повод 23 Октомври, Ден на македонската револуционерна борба

По повод празникот 23 октомври – Ден на македонската револуционерна борба, ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати честитка во која стои: „ВМРО-ДПМНЕ

повеќе...

ОК ВМРО-ДПМНЕ Охрид со честитка по повод 11 Октомври-Ден на народното востание

По повод 11 Октомври-Денот на народното востание на Македонија, ОК ВМРО-ДПМНЕ Охрид испрати честитка, во која стои: „Денеска е 11 Октомври ,

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ Охрид со честитка по повод празникот 8 Септември – Денот на Независноста на Република Македонија

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Охрид упатува честитка го граѓаните, по повод празникот 8 Септември – Денот на Независноста на Република Македонија.

повеќе...

Честитка од градоначалникот Бакрачески по повод Денот на Египќаните

По повод Денот на Балканските Египќани , градоначалникот Никола Бакрачески упати честитка со искрени желби за соживот и мирољубива коегзистенција

повеќе...

Честитка од градоначалникот Бакрачески по повод Националниот ден на Власите

Градоначалникот Никола Бакрачески, по повод 23 Мај – Националниот ден на Власите упати честитка до припадниците на влашката етничка заедница

повеќе...

Честитка од градоначалникот Бакрачески до Македонската полиција

По повод 7 мај, Денот на Македонската полиција, градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, до припадниците на Министерството за внатрешни работи,

повеќе...

Велигденска честитка од ОК на ВМРО-ДПМНЕ Охрид

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Охрид, по повод големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден, упати честитка до своите сограѓани од православна вероисповед.

повеќе...