Македонија-Албанија: Воените генерали не чекаат како НАТО сојузници

Во Елбасан, во присуство на првите луѓе на сојузите на албанските воени старешини – ветерани и на македонскиот Сојуз на

повеќе...

Кривична пријава за две лица од Центар Жупа поради незаконит риболов

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „незаконит риболов“, полициската станица од Дебар поднесе привична пријава против С.И.

повеќе...

Жител од Центар Жупа заработи кривична поради предизвикување општа опасност

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „предизвикување општа опасност“, полициската станица од Дебар поднесе кривична пријава против

повеќе...

Двајца албански државјани осомничени за кражба на дрва

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „кражба на дрва“, полициската станица од Дебар поднесе кривична пријава против

повеќе...