Подводна еко-патрола

За време на снимањето на подводни сцени од  WebOhrid Aquatic, затекнавме многу отпад. Истиот беше собран од наша страна и

повеќе...

Изложба од проектот „Млади уметници“ на Агенцијата за млади и спорт

На 12 декември (понеделник) во Националната галерија на Македонија – објект Мала станица со почеток во 18:00 часот ќе биде

повеќе...

Отворена изложба на фотографии од Македонија и од Израел

Изложба на фотографии од авторите Кери Харт од Израел и Љупчо Благоевски од Македонија насловена „An Israeli eye on Macedonia,

повеќе...

Изложба на фотографии за биодиверзитетот на НП „Галичица“ и Охридското Езеро

Општина Охрид во соработка со Делегацијата на ЕУ, Националниот парк „Галичица“ и Нуркачки клуб „Амфора“ денес на малиот плоштад во

повеќе...

Изложба на фотографии од планината Галичица и Охридското Езеро

По повод годинешната тема на Зелената недела на Европската Унија, „Природата- наше здравје, наше богатство“, општина Охрид во соработка со

повеќе...