Се поставува атмосферска канализација на патеката од каналот Студенчишта до Парк

Јавното претпријатие „Нискоградба“ започна со градежни активности за поставување на атмосферска канализација на пешачката патека која се протега од каналот

повеќе...

Се поставува атмосферска канализација на пешачката патека до Горица

Јавното претпријатие „Нискоградба“, продолжува со изведување градежни активности од третата фаза на пешачката патека од Студенчишта до Горица. Се поставуваат

повеќе...

СДСМ Дебрца: Кој одобри да се копа по заштитниот насип од каналот на река Сатеска?

Општинската организација на СДСМ Дебрца испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Според Проектот за изградба на фекалната канализација која

повеќе...

Се чисти канализационата и атмосферската мрежа на ул.„15-ти Корпус“

Одделението за одржување на канализационата и атмосферската мрежа при Јавното претпријатие „Нискоградба“, денеска врши чистење на сливници, шахти и цевоводи

повеќе...

Во Велгошти се проширува канализационата мрежа

Екипа на Јавното претпријатие „Нискоградба“ изведува градежна активност во село Велгошти, изведба на улична канализациона мрежа. Со овој зафат приклучок

повеќе...

Железарија „Мајсторче“

Железаријата „Мајсторче“ се наоѓа на улица „Питу Гули“ бр.194 во Охрид. Железаријата нуди најквалитетна опрема, професионални машини и алати, опрема

повеќе...